Loving Female Led Relationship

“Dear Woman,
Sometimes you’ll just be too much woman.
Too smart, Too beautiful, Too strong.
Too much of something that makes a man feel like less of a man,
Which will make you feel like you have to be less of a woman.
The biggest mistake you can make is removing jewels from your crown
To make it easier for a man to carry.
When this happens, I need you to understand
You do not need a smaller crown— You need a man with bigger hands.”

(from: Michael Reid)

Een relatie die vrouwen kracht geeft, en mannen in hun kracht zet.

Een Loving FLR is een toegewijde, liefdevolle verbintenis waarin de intuïtieve kennis en vrouwelijke kracht van de vrouw de primaire focus zijn in de relatie.

Een door vrouwen geleide relatie gaat over open, eerlijke, oprechte communicatie en de bereidheid van beide partners om hun beste versie voor elkaar te worden. Stellen die gekozen hebben voor een Loving Female Led Relationship hebben openlijk afgesproken dat de vrouw de leiding heeft in de relatie. Haar intuïtieve kennis en intelligentie met betrekking tot relaties wordt als richtinggevend geaccepteerd en gewaardeerd.

Haar visie geeft de relatie vorm en haar partner gebruikt zijn vaardigheden en intelligentie om ervoor te zorgen dat haar visie werkelijkheid wordt.

Ze werken samen als een team om hun gezamenlijk leven te creëren. Een Loving FLR wordt niet geleid door middel van controle. De vrouw geeft leiding en neemt verantwoording voor haar eigen behoeften én die van de relatie als geheel.

Bij een Loving FLR gaat het niet om gelijkheid maar om de erkenning dat er een verschil is tussen mannelijke en vrouwelijke energie.

In plaats van verwijdering omdat er sprake is van verveling en gebrek aan chemie in je relatie is de keuze voor een Loving FLR een boost van nieuwe inspiratie voor je liefdesleven en een dieper niveau van verbinden als partners.

Ook als je als vrouw onzeker bent over je eigen rol en hoe deze rol in de relatie vorm te geven, dan is deze Playshop de kans om dit te onderzoeken. De vorm en mate waarin je de leiding neemt hangt af van je wensen en behoeften. Vrouwelijk geleide relaties zijn niet zwart of wit, je kunt je eigen balans creëren die aan je verlangens voldoen.

Wat gaan we doen in de Playshop Loving Female Led Relationship:

  • We gaan dieper in op de definitie van een Loving FLR
  • Met je partner onderzoeken wat jullie motivatie is voor een Loving FLR
  • Samen ontdekken welke leiderschapsstijl bij jullie past
  • Ontdekken wat jullie kracht en kwetsbaarheid is in Loving FLR
  • Wat zijn jullie basisbehoeften
  • Wie is waar verantwoordelijk voor in een Loving FLR
  • Hoe ga je om met conflicten
  • Jullie ideale Loving FLR vorm geven
  • Welk commitment geven jullie aan elkaar

Net als in de andere Playshops maken we gebruik van de ‘Verbonden Adem’, ‘Bio-Energetisch Lichaamswerk’, ‘Dans-expressie’, proceswerk, oefeningen en opdrachten met je partner. Het delen van je ervaringen zijn een wezenlijk onderdeel van deze dynamische en inspirerende Playshop.

Als je de kwaliteiten van vrouwelijke kracht, intuïtie, inzicht en verantwoording wilt verkennen en een ander niveau van verbinding met je partner wilt ervaren, kom dan naar onze Loving FLR Playshop.

Heb jullie er zin in? En is het ook spannend? Jazeker!

We verheugen ons op jullie komst!

Bo & Frank

“Just like in my house when I was growing up, I knew that my mother was the center. If mommy is straight, then everybody else will be. I am very clear at home that Jada’s physical, spiritual, mental health and comfort comes first.” Will Smith

“I’m dedicated to her happiness, so that’s great for her and I want her to be the best she can possibly be and she’s done a pretty good job of doing that.” Stedman Graham

“After about 15 years I finally figured out that she’s always right. So then surprisingly, we just stopped fighting.” Barack Obama

PS: Wij maken geen onderscheid tussen Gender. Vanzelfsprekend is iedereen welkom.

Om een geslaagd proces tussen jullie beide mogelijk te maken is de persoonlijke motivatie van jullie beide belangrijk; voorkom dat de ene partner meegaat ‘omdat de ander dat wil’ of ‘om de ander tot steun te zijn’. Maak een bewuste keuze om ook je eigen aandeel in de relatie te willen onderzoeken.

Beside every great woman is a man strong enough to support her greatness.

Onze Playshops

Adem Playshop voor Partners

Heb je een fijne relatie maar ben je toe aan verdieping?

Willen jullie samen een volgende stap maken?

Deze Partner Playshop geeft je een sterke basis voor een krachtige en liefdevolle relatie.

Lees meer…

Adem Inspiratie

Hoe voller je ademt, hoe voller je leeft.

Adem is één van de meest vitale levensbronnen in ons leven.

Van de eerste tot de laatste ademtocht.

Wat is de methode van de ‘verbonden ademhaling’ ?

Lees meer…